Over ons

Volg hier het wel en wee van het Shamrock Sailing Team !

Shamrock Sailing Team is een enthousiast zeilteam dat bestaat uit jonge gedreven mensen wier passie het wedstrijdzeilen is.

De 'Shamrock' is een 12.06 meter lange door Nils Jeppesen ( x - yachts ) ontworpen wedstrijdjacht.

De karakteristieke IOR rompvorm en het complexe tuig van deze racer dragen bij tot een uitdagend maar interessant zeilen.

Wij varen sinds 2008 wedstrijden op Belgische en Nederlandse wateren met de ' Shamrock' in de ORC/ IRC klasses.

weer vlissingen

maandag 14 januari 2008

Goofy's race 5 januari

Op vrijdag met onze voordekker Thijs de boot al overgevaren naar Colijnsplaat. S'avond gratis cursus survival at sea gevolgd (met champagne en hapjes nota bene).

Zaterdag de wedstrijd gevaren. redelijk wat wind bft 4 met stootjes tot 6 (op een gegeven moment 30 knopen gezien op de meter aan de wind). Onze vorige wedstrijd indachtig toch maar vol zeil gehouden hetgeen soms wat veel was en halverwege is er gereefd. Ons spirak was ok in vergelijking met sommige van onze concurenten. We deden mee in de klasse ongemeten en eindigden 5de van de 20...14de op rating. Goed resultaat voor beginnertjes, onze schipper Stijn had de nodige ondersteuning van Freddy zijn broer Mario en 1 andere wedstrijdveteraan... it helps !

Jammer genoeg zijn er geen foto's genomen, we hadden het echt te druk met die wind. Toch een fotoke v Sweetie aan de wind...life can be beuatifull !


1 opmerking:

Lies zei

Sjarel! Dit is tof! Ja en weet ge wat : life kan ook beautiful zijn.
Ha! Seg nu komt her er op aan om reacties te plaatsen jong, bij andere zeilblogs, ge zult zien : ne nieuwe wereld zit op u te wachten.
Veeeeeeel succes en ja we linken zeker zenne!
X Lies